Geri

Op weg met de profeet Moehammad

 • Op weg met de profeet Moehammad

Hollanda (48 saat içerisinde) - Belçika (48 saat içerisinde) - Almanya (2-4 gün) - Diger Avrupa Ülkeleri (3 ve 7 gün arasi)

 • Stokta

€ 16,99

Ürün Açıklaması

Op weg met de profeet Moehammad

In dit boek lees je het verhaal van de profeet Moehammad s.a.v.. Wat dit boek bijzonder maakt, is dat het de link legt tussen de theologische en pedagogische boodschap van de verhalen uit het leven van de profeet en het dagelijkse leven van kinderen.

Onze kinderen groeien op in een bijzondere wereld vol met uitdagingen en kansen, vol met beslissingen en keuzes. Door na elk verhaal stil te staan bij de waarden die in het verhaal voorkomen en te reflecteren op het eigen handelen en denken, stimuleren de verhalen en de eigen bewustwording. 

De verhalen zijn zo geschreven dat ze goed passen bij de belevingswereld van kinderen. Vanuit Qoer'an en soenna geven de verhalen betekenis aan het eigen bestaan en leren de kinderen door zelfreflectie te groeien en tot bloei te komen. Hiermee sluit het boek goed aan bij de 21e-eeuwse vaardigheden en is het toegankelijk voor een brede doelgroep kinderen. 

Extra informatie:

 • Leeftijdscategorie begeleidend lezen: vanaf 4 jaar
 • Leeftijdscategorie zelfstandig lezen: vanaf 8 jaar
 • Auteurs: Sara Kaya-Postema & Dr. Bahaeddin Budak

Yorumlar

Ürünleri karşılaştır Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Op weg met de profeet Moehammad

  Op weg met de profeet Moehammad

  € 16,99

  / - Yorumlar @ WebwinkelKeur
  Websitemizi daha iyi hale getirmek için çerez kaydediyoruz. Kabul ediyormusunuz? EvetHayırÇerezler hakkında daha fazla »