Geri

Ontwaak met de Azaan

 • Ontwaak met de Azaan

Hollanda (48 saat içerisinde) - Belçika (48 saat içerisinde) - Almanya (2-4 gün) - Diger Avrupa Ülkeleri (3 ve 7 gün arasi)

  Dit boek is een verhaal over de waanzinnige en wonderbaarlijke avonturen van een mevrouw genaamd Angelike, die het gebed ontdekt.

  € 7,-

  İstek listesine ekle

  Ürün Açıklaması

  Ontwaak met de Azaan

  Dit boek is een verhaal over de waanzinnige en wonderbaarlijke avonturen van een mevrouw genaamd Angelika, die het gebed ontdekt. Het is een waar gebeurd verhaal over een Duitse vrouw die naar Turkije vluchtte, omdat ze een maffia leider had verraden. Op het punt dat ze van slag was geworden door de doodsangst, word ze afgeleid door het mysterie van de azaan die haar hele leven zal veranderen.

  U zult meeleven hoe iemand met verschillende gevoelens zoals angst, spanning en hoop ontwaakt word door de azaan en herrijst met de salaat.

  Nadat u dit boekje gelezen heeft, zult u zien dat er veel dingen om u heen veranderd zijn. Let op dit boek is alleen bestemd voor de zielen die er tegen kunnen…

  Extra informatie:

  • Taal: NL
  • Aantal pagina's: 160
  • Uitgeverij: Witte Tulp
  • Auteur: Khalid Artoegroel

  Yorumlar

  Ürünleri karşılaştır Delete all products

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Ontwaak met de Azaan

   Ontwaak met de Azaan

   € 7,-

   / - Yorumlar @ WebwinkelKeur
   Websitemizi daha iyi hale getirmek için çerez kaydediyoruz. Kabul ediyormusunuz? EvetHayırÇerezler hakkında daha fazla »